martes, 13 de marzo de 2007

REACCIONES

Paco Blay estuvo en la Gala del Ciudad, y en su blog, dice:

La Gala del Ciudad
Vaig estar anit en la Gala del periòdic Ciudad. Molt bonica, àgil i ben preparada en els diferents videos i “tempos”. I tot en valencià, amb la naturalitat que això requereix. Tots van estar molt bé: Pepe Calabuig com a conductor (molt professional), el director Ramón Climent (amb el seu estil irònic), l’alcalde Jordi Sedano (aquesta vegada no ha estat “de campanya”) … i per suposat els músics.

Cal felicitar a Moisés Olcina, a la “Ciutat Big Band”, i a Jesús Lara i el grup D-Generación, que van interpretar una versió de l’himne de festes molt original i d’una sonoritat excel·lent, la cançó “Aquí sobra uno”, i altres peces orquestrades molt ben conjuntades. A Hugo Mas, per una versió actualitzada de la cançó “El meu poble Alcoi” (segur que Ovidi Montllor l’hagués subscrit totalment). I al tenor José Zamora, per cantar amb la seua magnífica veu “El humo ciega mis ojos” dels Platters. Molt bé, xé! Jo vaig disfrutar. Se’ls ha de recolzar.

Es va recordar en un video la trajectòria del diari i els directors que ha tingut des de 1953: Rafael Coloma -fundador-, Isidro Vidal, José Vicente Botella i Ramón. Es va fer un resum del premi “Peladilla d’or” que atorgava el diari, i que ara es reprèn; en reciprocitat per haver-li dedicat l’Ajuntament un carrer al diari, el diari li atorgava al poble la primera peladilla de la nova època.

Es van entregar dues peladilles pendents des de l’any 1985 -“nominades” però no entregades- al CD Alcoyano i a Alexandre Soler; i també dues de reconeixement: a Radio Alcoy per la seua trajectòria, i a la Unión Alcoyana, per ser l’anunciant més antic encara en activitat.

Crec que tothom va quedar bé amb tothom, i l’ambient va ser bo. La nova lletra de Hugo Mas deixaria a més d’un sorprès, però cal reconèixer-li a Hugo el seu mèrit i valentia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario